The FreeBSD Diary

The FreeBSD Diary (TM)

Providing practical examples since 1998

If you buy from Amazon USA, please support us by using this link.
[ HOME | TOPICS | INDEX | WEB RESOURCES | BOOKS | CONTRIBUTE | SEARCH | FEEDBACK | FAQ | FORUMS ]
FreeBSD Support
 New Topic  |  Go to Top  |  Go to Topic  |  Search  |  Log In   Previous Message  |  Next Message 
 Re: CVS Mirror doesn't find ports-all
Author: sharpknifeedge 
Date:   20-02-06 05:28

Dan!

I don't know exactly what happened. The first result that I've obtained in the first day was that I start CVS Mirror and for the sake of the test, clients were unable to get anything from server 'coz server was showing that "Unknown Port collection "ports-all" "! At the 3rd day when I was still searching for any possible answer in the net, I tried the client update again with the same ports-supfile that I tried at first day, and it works! The only thing that came up in my mind was maybe something else... should have to be done on server to recognize "ports-all". Because this was the first time that I installed CVS Mirror I am not familiar to the structure and events related to the topic except reading articles in freebbsd.org. I would be thankful if anybody has anything to make if clearer!



Post Edited (19-02-06 21:33)

 Reply To This Message  |  Forum List  |  Flat View   Newer Topic  |  Older Topic 

 Topics Author  Date
 CVS Mirror doesn't find ports-all   new
sharpknifeedge 16-02-06 20:31 
 Re: CVS Mirror doesn't find ports-all   new
sharpknifeedge 19-02-06 05:41 
 Re: CVS Mirror doesn't find ports-all   new
Dan 19-02-06 13:07 
 Re: CVS Mirror doesn't find ports-all   new
sharpknifeedge 20-02-06 05:28 


 Forum List  |  Need a Login? Register Here 
 User Login
 User Name:
 Password:
 Remember my login:
   
 Forgot Your Password?
Enter your email address or user name below and a new password will be sent to the email address associated with your profile.
How to get the most out of the forum

phorum.org